گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

کاخ سفید: خروج کامل نیروهای آمریکایی از عراق زمان می‌برد

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد آمریکا می‌خواهد قبل از خارج کردن همه نظامیان خود از خاک عراق، اطمینان حاصل کند که نیروهای عراقی به‌خوبی آموزش دیده‌اند و به همین دلیل خروج نظامیان آمریکایی از عراق نیاز به زمان بیشتری خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 10
کد خبر: ۵۸۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری سی‌بی‌اس، «کایلی مک‌انانی» سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد خروج کامل نیروهای آمریکایی از عراق نیازمند زمان بیشتری است.

 

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سؤال که چرا دونالد ترامپ به وعده خود مبنی بر خارج کردن تمامی نیروهای آمریکایی از عراق عمل نمی‌کند، مدعی شد: «این کار زمان می‌برد. ما می‌خواهیم مطمئن شویم که نیروهای عراقی به‌خوبی آموزش دیده‌اند.»

 

وی افزود: «نیروهای آمریکایی در این زمینه [آموزش نظامیان عراقی] کار بزرگی انجام داده‌اند. ما معتقدیم که اکنون زمان مناسبی است که ما تعداد نیروهایمان در عراق را کاهش دهیم و به حفظ ثبات در این کشور کمک کنیم.»

 

سخنگوی کاخ سفید در ادامه مدعی شد که کاهش تعداد نیروهای آمریکایی در عراق در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) هیچ ارتباطی با انتخابات ندارد.

 

صبح امروز چهارشنبه ژنرال کنت مکنزی فرمانده تروریست‌های آمریکایی در غرب آسیا اعلام کرد نظامیان این کشور در عراق تا پایان ماه جاری میلادی از 5200 نفر به 3000 نفر کاهش خواهند یافت.

 

خروج نیروهای آمرکایی از عراق و افغانستان یکی از وعده‌های انتخاباتی دونالد ترامپ در انتخابات سال 2016 بوده است، اما رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در آستانه دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری این کشور هنوز نتوانسته به وعده خود عمل کند./ تسنیم

ارسال نظر